Търсене

Studio Roof

Представи си филм на Уес Андерсън и бутикова сладкарница, където влизаш и си вземаш от всичко по много. Празненство за сетивата, игриво настроение и жест към детето в теб. Ако трябваше да декорираме това пространство, бихме се обърнали към Studio Roof. 

Вдъхновени от живота

Семейната компания Studio Roof е създадена преди 15 години. Основателите Роми и Илия се вдъхновяват за концепцията от любопитството и взаимоотношенията между трите си деца и привързаността към природата. Така се раждат красиви обекти от рециклиран картон, способни да върнат цвета на живота и в най-избледнелите моменти. 

Безгрижие и хумор

Птици, насекоми, водни и земни създания носят хумор и безгрижие в ежедневието и ни връщат към дните, в които големите мечти бяха свързани с лятна ваканция и захарен памук. Палейки въображението, продуктите на Studio Roof стават повод за забавни разговори. 

Studio Roof и фондацията Karm Marg

Studio Roof не спират до там – мисията им да събудят въображението и да ни накарат да се почувстваме уютно, съзерцавайки техните творения, се прехвърля отвъд Стария континент, стигайки до Индия. Част от печалбите Роми и Илия даряват на Karm Marg, които подсигуряват дом на поколения индийски деца, порастващи в отговорни хора с умения и посока в живота. 

Продукти