Търсене

Stojo

Ако и ти често си „в движение“ и „по задачи“, Stojo наистина решава проблем. А ние вярваме, че добрият дизайн прави точно това.

Татковци с кауза 

Историята на бранда започва с трима приятели, които имат една обща цел: да се погрижат за по-доброто бъдеще на децата си като намалят използването на чаши за еднократна употреба. Идеята за първата сгъваема Stojo чаша намира подкрепа в Kickstarter, а за втория си продукт стартъпът се обръща към Indiegogo.

Дизайн с джобен размер

Основният модел на Stojo е чаша за изпът, изработена от силикон. Сгъва се бързо в подобна на диск форма с дебелина 4-5 сантиметра, който се побира в джоба или чантата ти. Пасва на стандартните поставки в колата, а капакът се затваря херметически и не позволява течове. Stojo се мие лесно на ръка или на горния рафт в миялната.

Размер и цвят по твой вкус

Освен с нежната цветова палитра, Stojo ни привлече с разработените варианти на размери, които пасват на различните ни любими напитки. Най-новите модели в колекцията са сгъваема бутилка, подходяща дори за детски ръце и кутия за обяд, която най-после можем да приберем в раницата или шкафа, без да заема излишно място.

И така, използвайки продукти на Stojo днес, правим добро за бъдещето. Стъпка по стъпка и чаша по чаша.

Продукти