Търсене

Rainkiss

Rainkiss e нашата причина да се радваме на лошото време. Базираният в Амстердам бранд е специализиран в красиви пончота за дъжд със съвременен дизайн, воден от устойчивата цел да заменят чадърите и дъждобраните, които те изоставят след първия по-голям порой.

Красив дизайн, който работи добре

С Rainkiss можеш да крачиш със стил дори и в най-големия дъжд. Отвъд впечатляващите си графики, пончотата тежат 250гр, побират се в компактна чантичка и пазят добре. Текстилът, от който е изработен всеки Rainkiss, представлява мембрана със 7000мм воден стълб. Този факт и лепените шевове на практика означават, че дъждобранът е 100% водоустойчив и подходящ както за града, така и за планината.

100% рециклиран полиестер

Съставът на текстила за дъждобраните Rainkiss е 100% преработен полиестер. Рециклираният материал се добива от PET бутилки за разлика от обикновения полиестер, чието създаване изисква употребата на нови нефтохимични продукти и огромни количества вода. Така полимерният материал се използва отново и не приключва живота си на някое сметище или в океана.

Иновация в малките детайли

В Rainkiss намираш незаменими удобства като регулируема качулка и странични панели с копчета, идеални за каране на колело. В маншетите, които се закопчават с велкро, те чака още един симпатичен детайл – QR код за Weather App и Spotify плейлистите на Rainkiss.

Универсален дизайн

Пончото за дъжд Rainkiss е лесно за носене и проектирано в един размер, който е подходящ за всички. Има унисекс кройка, която изглежда страхотно на всеки от 160 см до 195 см. Ако си по-нисък от 160 см, препоръчваме да пробваш с пончо KIDS размер 2.

Продукти