Търсене

Paper Collective

Довери се на Paper Collective, ако искаш да внесеш индивидуалност интериора. No8 вече можеш да намериш селекция оригинални принтове на автори от различни сфери – мода, архитектура, дизайн и илюстрация, които са чудесна находка за теб и впечатляващ подарък за приятел.

Изкуство за споделяне

Екипът на Paper Collective открива страхотно изкуство и го споделя със света. Базираната в Копенхаген компания представя своите любими графични дизайнери, агенции, илюстратори и художници, които създават колекция от емблематични и вдъхновяващи принтове, подходящи за всеки модерен интериор.

Studiopepe / Nina Bruun / Norm architects

Дизайн за колекция

Paper Collective правят колаборации с някои от любимите ни артисти – дизайнери, архитекти и илюстратори. Съчетавайки няколко принта от датския бранд, можеш да създадеш хармонична композиция със съвременна концепция и личен почерк.

Дизайн с кауза

Paper Collective дарява част от всяка продажба за благотворителни проекти, които през последните години включват изграждането на основно училище в Непал и борбата със замърсяването в Кения. Нещо повече, брандът се ангажира да поддържа висок екологичен стандарт и отпечатва всички работи в Дания върху FSC-сертифицирана хартия.

Продукти