Търсене

Kinfill

Да се грижим за природата днес сякаш не е въпрос на избор, а задължение. С радост представяме Kinfill –  екологични почистващи препарати, които са толкова красиви, че не се налага да ги криеш из шкафовете у дома.

Грижата за планетата започва от дома

С Kinfill намаляваш пластмасата за еднократна употреба у дома. Брандът от Нидерландия разработва ефективни почистващи продукти с естествени формули и изискан дизайн.

Колекцията се състои от красиви многофункционални стъклени бутилки и епруветки с концентриран почистващ препарат, които можеш просто да разредиш с чешмяна вода.

Ползвай завинаги

Вече имаш бутилката на Kinfill? Обнови, допълни и използвай завинаги.

Концентрираните екстракти съдържат различни по вид и аромат почистващи препарати без токсични вещества, които са ефективни, безопасни и като цяло – приятни за използване. Всяка Kinfill епруветкa съдържа 10 мл почистващ концентрат и може да бъде разредена до получаване на 500 мл препарат.

Аромати от природата

Обоняние, допир, зрение. Трите сетива се събуждат от тези почистващи продукти, облечени в италиански стъклени бутилки и разработени с деликатни естествени аромати: успокояваща и пречистваща лавандула, цитрусови нотки, плодова комбинация от краставица и пъпеш или зелен и смолист дъх на бор. С Kinfill поддръжката на дома се превръща в ново и приятно преживяване.

Kinfill за твоята йога практика

Има една съзнателна стъпка, която може да подобри йога практиката ти в градски условия: грижата за твоята постелка. Kinfill създават деликатен натурален продукт, с който да освежиш мата преди и след употреба. 

Продукти

Original price was: 19лв..Current price is: 13лв..
Sale

Само онлайн

Original price was: 19лв..Current price is: 13лв..