Търсене

Ichendorf

Майсторите на Ichendorf Milano умеят да ваят усмивки. В миналото те печелят слава, създавайки прекрасни стъклени орнаменти, а днес развиват колекция от авангардни ръчно изработени стъклени предмети.

С Ichendorf можеш да сглобиш своя уникална колекция с предмети, дело на чудесни съвременни художници и дизайнери.  Ще намериш техните идеи, претворени с най-чистите материали, за да се радваме на прозрачност, лишена от несъвършенства.

В No8 ще откриеш някои от най-обичаните серии на бранда и селекция с красиви стъклени предмети с леки и модерни форми, подходящи за подарък за всеки любител на дизайна.

Desert plants

Desert Plants, проектирана от Алесандра Балдерески за Ichendorf, е колекция, вдъхновена от пустинята. Тя включва весели цветни кактуси, които не оставят никого равнодушен.

Animal farm

Animal farm е колекция от фини чаши, кани и бутилки с любими животни, която е дело на слънчевата Алесандра Балдерески. Игриви, забавни и неочаквани, те със сигурност ще донесат усмивка.

Bloom alphabet

Изпиши послание към любим човек, поздрави именик или вкарай ред вкъщи с чашите с букви Bloom alphabet. Ichendorf Milano продължава традицията на перфектно прозрачното стъкло, съчетавайки го с красиви и обемни светлозелени букви.