Търсене

Hay

Колекцията мебели и аксесоари на HAY се ражда от убеждението, че всеки има право на добър дизайн. Основан в Дания, брандът си сътрудничи и насърчава работата на най-добрите международни дизайнери на нашето поколение и е идеалната отправна точка за пулса на съвременната култура.

Една любовна история

Творческата приказка на HAY започва с любовна история. Основателите Мете и Ролф Хей се срещат за първи път, работейки заедно в компания за дизайн продукти. Двамата се запознават с магията на дизайна по различен начин – за Ролф пътят минава през бизнес частта му, а Мете има възможност да взаимодейства с продукти на световно признати имена, работейки в магазина на родителите си през 90-те години.

На кръстопът между изкуство, архитектура и мода

Ролф и Мете решават да създадат заедно един нов тип бранд, който да предложи на по-широк кръг от хора достъп до проекти на най-добрите съвременни дизайнери. В концепцията на HAY те вграждат своите лични интереси. Вдъхновяват се от оригиналността на изкуството, силата на контекста в лицето на архитектурата и влечението към модата, която най-динамично отразява духа на времето.

“Търсенето на нещо различно е добра отправна точка, но „различно“ не е качество само по себе си. Само защото нещо е различно, не означава непременно, че е по-добро. Търсейки различното обаче, понякога можем да намерим нещо наистина оригинално.“

HAY колекция за всеки дом

Проектантите, с които Мете и Ролф сътрудничат, притежават три основни умения – те са изключително талантливи, имат своя специфична естетика и добро разбиране за производството в индустриален мащаб – причината, която прави продуктите на HAY по-достъпни в сравнение с други брандове. Днес дизайнът на HAY живее пълноценно в хиляди креативни домове по света и има лоялна фен база от колекционери, които ценят дребните детайли, правещи ежедневието малко по-лесно и по-красиво.

HAY в България – No8 и СКЛАДА

Нашето партньорството с HAY започна преди повече от десет години, когато колекцията на бранда се състоеше от едва няколко продукта. Днес, когато компанията достигна световна слава и разви цялостна концепция за дома, сме щастливи да представяме аксесоарите на HAY в No8, а мебелите – в СКЛАДА.

Продукти

-40% Sold

Само онлайн

Original price was: 40лв..Current price is: 24лв..

Original price was: 96лв..Current price is: 77лв..
-20% Sold

Само онлайн

Original price was: 70лв..Current price is: 56лв..

Original price was: 96лв..Current price is: 77лв..

Original price was: 174лв..Current price is: 139лв..

Original price was: 96лв..Current price is: 77лв..
-51% Sold

Само онлайн

Original price was: 97лв..Current price is: 48лв..

Original price was: 96лв..Current price is: 77лв..

Original price was: 76лв..Current price is: 61лв..

Original price was: 108лв..Current price is: 86лв..

Original price was: 230лв..Current price is: 92лв..