Търсене

ChattyFeet

“Какво, ако чорапите ни можеха да говорят?” Нямаме идея. Истина е обаче, че дори и в най-сериозните моменти всички имаме нужда от здравословна доза хумор и веселие, за да се отпуснем, да подхраним въображението си и то да ни помогне да разрешим проблемите.

За чудо и приказ

Създателите на ChattyFeet са британски предприемачи, които противно на клишето, изграждат печеливш бизнес, гледайки надолу, а не напред. От “Среднопръстата Кейт” (Kate Middletoe) до Вирджиния Вълнулф (Virginia Wool), чорапите ChattyFeet са забавната пресечна точка на поп култура и симпатична сатира. Разбираме, че като отговорен възрастен може да е трудно да останеш спонтанен, затова хвърли едно око на блога им, където четем за смях, шеги и нуждата от време на време да играем.

“Има си всичко”

Какво прави героите на бранда толкова уникални? Те са създадени от глобална мрежа от талантливи илюстратори с индивидуален почерк, които не се притесняват да сипят в дизайна щипка пипер. Селектирали сме ChattyFeet като перфектния подарък в случаите, когато рожденикът е от “онези трудните” и просто не ти идва на ум с какво да го изненадаш. Категорично, с чифт готини чорапи няма как да се сбърка – обуваме чорапи всеки ден и шансът това да предизвиква усмивка не е за изпускане.