Търсене

За нас

No8 е концептуален магазин за чаровни предмети – отвъд необходимостта, които влизат леко и с усмивка в дома, офиса или опаковани като подарък за любим човек.

Отговаряме на въпроси

Настанил се в сърцето на София, No8 отговаря на въпроси като “Как да зарадвам близките?”, “Как да се наградя за усилията си?”, “Какво може да ми донесе удоволствие?” и на не толкова екзистенциалните теми като “Какви чорапи да сложа утре?”.

Нашето пространство е посветено на по-добрите вещи за ежедневието, създадени от талантливи дизайнери от цял свят. 

Нашата селекция

Селекцията на No8 има силата да вдъхновява, да носи вълнение, да добави онова “цък” към деня, което ни трансформира отвътре. Прекрачвайки вратите на магазина или онлайн пространството, авантюристът, познавачът и детето във всеки от нас имат възможност да направят своя малък свят едно по-светло място. А ние вярваме, че промяната започва именно от там. 

СКЛАДА

СКЛАДА е специално пространство, появило се в резултат на дълго пътуване в света на дизайна и интериора, започнало през 1992 година. В своите две локации в София СКЛАДА представя селекция oт осветление, мебели и продукти за дома и офиса, декоративни и фукционални предмети, които говорят за магията на творческия процес чрез текстура, цвят и форма.

През 2016г. екипът на СКЛАДА основа No8, за да приюти и съхрани там всички свои открития в сферата на аксесоарите и лайфстайл продуктите.

Екип

Мисията на No8 е да бъде близо до своите клиенти и да разказва за света на дизайна приятелски и непринудено. Добрият дизайн е нашата страст, а нашата задача – да бъдем до вас, без да отнемаме удоволствието да откриете сами предметите, които обичате.