IMG_6466G-2

N8 by SKLADA е съвременно пространство за дизайн и добри идеи.

Създадохме го през 2016 г. като място, което представя предмети на дизайна - мебели, аксесоари, осветителни тела, текстил, играчки, които  добавят стойност към съвременния интериор.

Селекцията ни е вълнуващ микс от класически икони на дизайна на XX век и внимателно избрани нови дизайнерски брандове от цял свят.

С фокус върху съвременния дизайн, изгряващите имена на таланти, интериора и аксесоарите за дома ние развиваме своята ексклузивна селекция от предмети и лични открития на дизайнерски мебели и аксесоари.

IMG_6514-small

Мисията на N8 design shop е да бъде близо до своите клиенти и да им разказва за света на дизайна приятелски и непринудено. Добрият дизайн е нашата страст. Адресът ни –  N8 на една от любимите улици в София, „Цар Иван Шишман“, даде името на мястото. Пространството не е голямо, но етажерките ни са пълни с изненади. Подредени са така, че да ги виждате, без да ви отнемаме удоволствието да  откриете сами предметите, които обичате.

С платформата Пинг Понг Продукция N8 подкрепя и развива българския дизайн. Продуцираме и създаваме оригинални и функционални продукти с уникален авторски почерк. 

Социални мрежи:
Facebook

Instagram

Design by:
Fiction